vkcroatiaturanj.hr
2012
10.8.

Poraz seniora i u Žaboriću!

Seniori VK Croatie Turanj izgubili su još jednu utakmicu u gostima, protiv Žaborića 8:7 (1:2, 3:2, 2:2, 2:1)! Opet je falilo malo sreće barem da izvučemo bod iz Žaborića, a sigurno nebi bilo nezasluženo ni da smo odnijeli sva tri boda, budući da je Žaboriću ovih konačnih 8:7 bilo tek drugo vodstvo na utakmici!

Strijelci na ovoj utakmici bili su za Croatiu samo Marko Šarić (prva tri gola) i Aleksandar Raić (posljednja četiri gola). Ostali igrači nisu imali svoj dan, neki nisu imali pucački dan dok neki nisu uopće imali dan kao npr. naš prvi golman Dinko Mandić koji nas nerijetko spašava danas je primao neke šuteve koje inače lakoćom brani!
Kao što sam i spomenuo ranije, Croatia je tijekom cijele utakmice vodila, a Žaborić stizao rezultat. Niti jedna ekipa u utakmici nije imala više od jednog gola prednosti, a Žaborić je prvi put poveo početkom treće četvrtine 5:4, te drugi put sredinom posljednje četvrtine sa konačnih 8:7.

Bila je ovo teška i tvrda utakmica, koja je vjerojatno odlučila da će Žaborić biti trećeplasirana ekipa u ligi, dok Croatiji preostaje borba za četvrtu poziciju.

Croatiji sada slijedi veliki derbi protiv Gusara iz Sv. Filipa i Jakova u ponedjeljak na domaćem terenu.

Objavio Niko za Seniori | Komentari isključeni za Poraz seniora i u Žaboriću!

Komentari su zatvoreni.