vkcroatiaturanj.hr
2012
19.7.

Kontakt

Za bilo kakva pitanja ili prijedloge slobodno se obratite na:

Ako imate bilo kakve primjedbe, pohvale, informacije, slike, ili bilo što za što mislite da bi trebalo biti na ovim stranicama slobodno nas kontaktirajte. U slučaju da imate još starih fotografija momčadi Croatie bili bismo zahvalni da nam javite, pa da i njih dodamo kako bi ove stranice bile potpunije i sadržajnije.

Ako netko misli da je na ovim stranicama objavljeno nešto što ga na bilo koji način vrijeđa, ili je autor nečega a protivi se objavljivanju tog sadržaja na ovim stranicama neka mi se slobodno obrati, i sadržaj će biti uklonjen (u slučaju da je to istina). Sve tekstove (osim vaterpolo pravila i teksta o vaterpolu) i sve ilustracije i fotografije sam izradio sam i ako želite slobodno ih kopirajte, snimajte ili koristite na bilo koji drugi način, ali me o tome barem obavijestite e-mailom ili SMS-om. Ako netko želi bilo koju od fotografija na stranicama (osim fotografija momčadi čiji ja nisam autor) neka mi pošalje e-mail i ja ću mu je poslati u većoj rezoluciji i dimenzijama.  Zahvalio bih se Nikoli Dekoviću, prof. Zlatku Šimencu, Đoniju Roti, Danijeli Deković, Ivanu Matkoviću i svima koji su mi pomogli pri sakupljanju sadržaja i svojim savjetima.

Pošto vk Croatia Turanj nema nikakvih prihoda osim priloga sponzora i egzistira na isključivo volonterskoj osnovi, entuzijazmu pojedinaca i razumijevanju sponzora svaka pomoć je dobrodošla. Ako je bilo tko zainteresiran za to da sponzorira klub ili mu na bilo koji drugi način pomogne, molimo da kontaktirate predsjednika kluba.

[contact-form to=’niko6dekovic@gmail.com’ subject=’Poruka sa vkcroatiaturanj.hr’][contact-field label=’Ime i prezime’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Poruka’ type=’textarea’/][/contact-form]