vkcroatiaturanj.hr
2013
23.8.

Kadeti poraženi u zadnjem kolu

Kadeti Croatie Turanj poraženi su kod kuće u zadnjem kolu od Brodograditelja iz Betine 8:10 (1:3, 2:3, 0:3, 5:1). Na kraju su zauzeli posljednje mjesto u B- prvenstvu Hrvatske skupina Šibenik/ Zadar sa jednakim brojem bodova kao i drugoplasirani Brodograditelj. Naslov u kategoriji kadeta osvojio je VK Okruk iz Okruga na otoku Čiovu.

Croatia i ovu utakmicu nije igrala u punom sastavu, premda su kadeti odigrali vjerojatno i najlošiju utakmicu sezone, sa puno pogrešaka u obrani i u napadu. Betinjani su otvorili utakmicu puno bolje, te su nakon promašenog peterca Mate Santinija poveli 3:0. Gosti su do kraja četvrtine skrivili još jedan peterac, kojeg je realizirao Josip Bepo Kadija za jedini turanjski gol u prvom periodu. Oba dva peterca iznudio je Josip Skelin, ponajbolji Croatijin kadet.

Drugu četvrtinu pogotkom je otvorio Mate Santini, smanjivši rezultat na 2:3. No nakon toga gosti opet povećavaju prednost sa dva uzastopna pogotka. Josip Skelin zabija za 3:5, a do kraja četvrtine Brodograditelj zabija još jedan gol i na poluvrijeme odlazi vodstvom 3:6.

U trećoj četvrtini Croatia potpuno gubi konce u igri. Gosti sa tri postignuta pogotka i bez ijednog primljenog odlaze na nedostižnih 3:9.

U zadnjoj četvrtini Croatia je na krilima odličnog dvojca Mate Santinija i Josipa Skelina postigla čak pet golova, ali već je bilo prekasno za izvući barem bod i na taj način osigurati drugo mjesto u prvenstvu.

Za Croatiu su igrali:
1. Vice Matković -kapetan
2. Roko Budanović
3. Karlo Kadija
4. Dario Dušević
5. Matej Vidas
6. Mate Santini -4 gola
7. Luka Dušević
8. Josip Bepo Kadija -1 gol
9. Josip Skelin -3 gola
10. Kuzme Santini
11. Tin Županović
12. Ivo Županović

Konačna tablica B-prvenstva Hrvatske skupina Šibenik/ Zadar kadeti
1. Okruk                4 3 0 1  49:37   9
2. Brodograditelj  4 1 1 2  34:49    4
3. Croatia              4 1 1 2  35:32    4

Čestitke VK Okruku na osvojenom prvenstvu.

Objavio Niko za Kadeti | Komentari isključeni za Kadeti poraženi u zadnjem kolu

Komentari su zatvoreni.