vkcroatiaturanj.hr
2013
24.7.

Poraz od Gusara

U 4. kolu 3. HVL Gusar je na domaćem terenu pobjedio Croatiu 12:7 (1:4, 4:1, 4:0, 3:2), te joj tako uzvratio za poraz u 1. kolu u Turnju! Porazom Albamarisa u Tisnu u drugoj utakmici 4. kola 9:3, Gusar je ostao sam na vrhu ljestvice sa 9 bodova ispred Croatie i Albamarisa koji imaju po 6 bodova i Tisna koje je osvojilo svoja prva 3 boda u prvenstvu.

Croatia je bolje ušla u utakmicu, te je u petoj minuti imala prednost 0:3, a kasnije do kraja četvrtine zadržala je +3 i na odmor otišla s rezultatom 1:4. U prvoj četvrtini najviše je pokazao Turanjac Bepo Dušković koji je uz dva gola oduzeo još nekoliko lopti te isplivao i dvije kontre, jednu nije uspio realizirati, dok je drugu pretvorio u peterac!

U drugoj četvrtini Croatia se malo opustila što je Gusar itekako znao iskoristiti te je vrlo brzo izjednačio na 4:4. Na kraju druge četvrtine ponavlja se isti scenarij kao iz prve četvrtine samo su uloge zamjenjene, nakon tri uzastopna gola Gusara Croatia zabija gol, i za kraj Gusar izjednačava na 5:5.

Treća četvrtina opet pripada Gusaru, bilo je čak 4:0, i rezultatom 9:5 Gusar ostvaruje veliku prednost pred završnu četvrtinu. U prve tri četvrtine Croatia je imala tri dosuđena peterca, a realizirala je samo jedan.

U posljednjoj četvrtini Gusar prvi zabija dva gola, te praktično osigurava pobjedu u ovoj utakmici. Do kraja utakmice Croatia uspjeva još dva puta pogoditi vrata Gusara, dok Gusar postiže još jedan gol, te utakmica završava rezultatom 12:7 za Gusar.

Za Croatiu su strijelci bili: Marko Šarić i Bepo Dušković po 2 gola, te po jedan Ivan Kadija, Niko Torić i Vice Torić.

Slijedeće kolo Croatia dočekuje Albamaris u petak u 19:30 (najvjerojatnije će biti promjenjen termin sa 21:00) u utakmici koja će odrediti tko će od ove dvije ekipe ostati u borbi sa Gusarom za prvo mjesto. Gusar će igrati protiv Tisna, te ukoliko pobjedi zadržati prednost na prvom mjestu.

Objavio Niko za Seniori | Nema komentara »

Komentiraj!