vkcroatiaturanj.hr
2013
24.7.

Poraz kadeta u Okruku

Kadeti Croatie doživjeli su još jedan poraz na početku prvenstva, u Okruku 14:7 (2:2, 4:2, 6:0, 2:3). Nakon poraza u prvom kolu od Gusara, koji nastupa van konkurencije, ovo su zapravo prvi izgubljeni bodovi u prvenstvu.

Počelo je dobro za Croatiu koja je povela golom Mate Santinija sa vanjske pozicije. Okručani su brzo izjednačili, ali nedugo zatim Croatijin kapetan Roko Budanović pogađa za 2:1. Do kraja četvrtine Okruk ponovno izjednačava na 2:2 i tako završava 1. četvrtina.

U drugoj četvrtini Okruk je prvi poveo, a Roko Budanović pogađa gol drugi put za 3:3. Nakon toga slijedi nešto lošija igra Croatie, kojoj je glavni razlog bio umor igrača, budući da neki još nisu poćeli sa ozbiljnijim treninzima zbog ozljeda ili mjesta boravka. Okruk postiže tri gola za redom, a krajem četvrtine Vice Mandić smanjuje na 6:4.

Treća četvrtina je bila katastrofalno loša za Croatiu, igrači su bili potpuno izvan utakmice te su ovaj period utakmice izgubili 6:0, i praktički izgubili utakmicu već prije ulaska u zadnju četvrtinu. Zbog umora igrača sa klupe su ulazili uglavnom mlađi igrači koji nisu mogli parirati domaćinima, te su uglavnom iz kontranapada postizali lagane golove. Tu se osjetio izostanak jednog važnog igraća Josipa Bepa Kadija, koji danas nije mogao putovati u Okruk zbog liječnićkog pregleda.

U posljednjoj četvrtini Croatia je uspjela zabiti 3 gola, strijelci su bili Dario Dušević, Vice Mandić i za kraj kapetan Roko Budanović 13 sekundi prije kraja zabija svoj 3 gol danas, za konačnih 14:7. Odličan je na golu bio Matković koji je Croatiu sačuvao od težeg poraza.

Za Croatiu su nastupili:
1. Filip Matković
2. Roko Budanović -3 gola
3. Karlo Kadija
4. Dario Dušević -1 gol
5. Matej Vidas
6. Mate Santini -1 gol
7. Vice Mandić -2 gola
9. Josip Skelin
10. Kuzme Santini
11. Tin Županović
12. Ivo Županović

Danas je i Biograd prijavio ekipu kadeta, što će prvenstvo učiniti još zanimljivijim. Već u četvrtak Biograd dolazi u goste Croatiji u 21:00 h u sklopu 3. kola.

Objavio Niko za Kadeti | Komentari isključeni za Poraz kadeta u Okruku

Komentari su zatvoreni.