vkcroatiaturanj.hr
2012
2.8.

Mlađi kadeti pobijedili u Betini

Još jedna pobjeda u gostima mlađih kadeta Croatie Turanj protiv Brodograditelja iz Betine 8:5.

Brodograditelj je bolje ušao u utakmicu i poveo 1:0 golom Nikole Ferare. Nakon solo akcije, Josip Skelin izjednačuje na 1:1. Krajem četvrtine Ante Jušić iz peterca pogađa za 2:1 za domaće.

U drugoj četvrtini Josip Skelin ponovno pogađa za izjednačenje svojim drugim golom na utakmici. Međutim Ante Jušić ponovno odvodi Betinjane u vodstvo. Rezultat na poluvremenu je 3:2 za domaće.

Početkom 3 četvrtine, mali Betinjani vode prvi put dva razlike, strijelac je Ante Jušić. Nedugo nakon toga, kapetan Croatie Vice Mandić smanjuje na 4:3, a Roko Budanović s igračem više poravnava na 4:4 i utakmicu vraća u neizvjesnost.

Martin Vidas u posljednjoj četvrtini iz kontre prvi put dovodi Croatiu u vodstvo. Još jedna kontra Darija Duševića i već je +2 za Turanjce, 4:6! Najbolji strijelac na utakmici Ante Jušić vraća nadu Brodograditeljima, njegov 4 gol danas. Roko Budanović svojim drugim golom vraća prednost Croatie na dva razlike, 5:7 je za Croatiu, a ostalo je manje od 2 minute do kraja. Minutu prije kraja Mate Santini pogađa iz kontre za 5:8 i rješava pitanje pobjednika, to je 6 Croatijin strijelac na večerašnjoj utakmici. U zadnjoj minuti treneri Croatie i Brodograditelja rade tzv. hokejske izmjene, uvode sve igrače sa klupe u igru.

Za Croatiu su nastupili:
1. Filip Matković
2. Roko Budanović
3. Karlo Kadija
4. Dario Dušević
5. Martin Vidas
6. Mate Santini
7. Vice Mandić – kap
8. Josip Bepo Kadija
9. Josip Skelin
10. Kuzme Santini
11. Tin Županović
12. Ivo Županović
13. Lovre Rakić
trener: Nikola Deković

Objavio Niko za Mlađi kadeti | Komentari isključeni za Mlađi kadeti pobijedili u Betini

Komentari su zatvoreni.