vkcroatiaturanj.hr
2012
17.8.

Mlađi kadeti pobjedili Okruk

Pobjeda mlađih kadeta protiv Okruka 9:2 (4:0, 1:1, 3:0, 1:1) u 7. kolu B-prvenstva hrvatske.

Croatia je bolje ušla u utakmicu i u prvoj četvrtini na krilima Roka Budanovića, koji je postigao 3 gola i jednim golom Martina Vidasa povela 4:0.

U drugoj četvrtini, Croatia je malo snizila tempo, iako je novim golom Martina Vidasa povela 5:0, Petar Radić je smanjio na 5:1 te se tim rezultatom otislo i na poluvrijeme.

U trećoj četvrtini Croatia se ponovno razigrala, golom Martina Vidasa povela je 6:1, a potom je Josip Bepo Kadija dao dva gola za 8:1. Tim rezultatom se ulazi u posljednju četvrtinu.

U zadnjoj četvrtini priliku dobivaju i svi igrači sa klupe Croatie što rezultira sa nekoliko kontranapada Okruka od kojih su uspjeli realizirati samo jedan. Na 8:2 je smanjio Matteo Gudurić. A sekundu prije isteka vremena Martin Vidas zabija gol sa centra za konačnih 9:2 za Croatiu.

Najbolji strijelac u domačim redovima bio je Martin Vidas- 4 gola, Roko Budanović dao je 3 gola, a Josip Bepo Kadija 2. Važno je još spomeniti i Josipa Skelina koji je odigrao sjajno na poziciji beka u cijeloj utakmici te tako zaustavio puno protivničkih napada i golmana Filipa Matkovića koji je primio samo 2 gola u ovoj utakmici, i to jedan od njih iz kontranapada.

Objavio Niko za Mlađi kadeti | Komentari isključeni za Mlađi kadeti pobjedili Okruk

Komentari su zatvoreni.