vkcroatiaturanj.hr
2012
21.8.

Mlađi kadeti opet pobjedili

Još jedna pobjeda mlađih kadeta ostvarena je protiv Brodograditelja iz Betina, kluba sa velikom tradicijom. Croatia je uvjerljivo pobjedila 13:4 (3:0,3:0,2:2,5:2) i ovom utakmicom uspješno završila sezonu.

Sve je počelo glatko za Croatiu koja je već nakon prve četvrtine vodila 3:0. Prva dva gola je postigao Roko Budanović, a treći pri kraju četvrtine Josip Skelin.

U drugoj četvrtini još tri gola Croatijinih dječaka, zabijali su redom Mate Santini, Dario Dušević i Josip Skelin. Na poluvrijeme se tako otišlo s prednošću domaćina 6:0.

Treću četvrtinu je otvorio Josip Skelin za vodstvo 7:0. Za Betinjane rezultat smanjuju prvo Nikola Ferara na 7:1, a onda i Ante Jušić na 7:2. Ali Josip Skelin pri kraju četvrtine iznenađuje golmana gostiju i Croatiji vraća prednost od 6 razlike.

Početkom posljednje četvrtine pogađa prvo domaći broj 5, Roko Budanović, a potom i gostujuća 5ica, Nikola Ferara. Nakon tri uzastopna gola domaćih, prvo Josip Skelin pa Roko Budanović i opet Josip Skelin koji postiže svoj 6 gol večeras, postaje jasno da će Croatia uvjerljivo slaviti. Posljednji gol za Betinjane postiže Ante Jušić za 12:4. Roko Budanović, svojim 5im golom, postiže konačan rezultat 13:4, a do kraja utamice obojica trenera daju priliku svim svojim igračima sa klupe da pokažu što su naučili na treninzima. Međutim, ovi “drugi sastavi” nisu uspijeli postići niti jedan gol.

Posljednje kolo se igra u četvrtak, u kojem će Croatia Turanj biti slobodna, budući da je Tisno odustalo od natjecanja zbog nedostatka djece. Ova utakmica bit će registrirana 5:0 za Croatiu Turanj, i ovisno o ostalim rezultatima sezonu će završiti na 2. ili 3. mjestu sa samo tri poraza i jednim nerješenim rezultatom iz 10 utakmica.

Za Croatiu su danas nastupili:
1. Martin Vidas
2. Filip Matković
3. Karlo Kadija
4. Dario Dušević -1 gol
5. Roko Budanović -5 golova
6. Mate Santini -1 gol
7. Vice Mandić
8. Josip Bepo Kadija
9. Josip Skelin -6 golova
10. Kuzme Santini
11. Tin Županović
12. Ivo Županović
13. Lovre Rakić
trener: Nikola Deković

Objavio Niko za Mlađi kadeti | Komentari isključeni za Mlađi kadeti opet pobjedili

Komentari su zatvoreni.