vkcroatiaturanj.hr
2013
4.8.

Croatia i Gusar nerješeno

U petak, 02.08.2013. u trećem susretu ove godine Croatia i Gusar su u Turnju odigrali 9:9.

Croatia je u prvoj četvrtini dominirala, ali nikako lopta nije nalazila put do mreže! Odlično je Croatia vukla polukontre, ali realizacija nije bila na nivou. Bilo je nešto promašaja, a naravno da je za to zaslužan i golman Gusara Rukavina. A. Vuletić i Jurlina zabili su za Gusare, a Dušković jedini za Croatiu tek na isteku 6. minute igre.

Drugom četvrtinom dominira Gusar, te golovima Ivora Eškinje, Nike Jurline i na kraju četvrtine Mrvičića uz jedan gol Croatie, koji je zabio Niko Torić na veliki odmor odlaze s prednošću 2:5.

Početkom trećeg perioda igre Gusar podiže na 2:6, ali ekipa Croatie pokazuje karakter i radi veliki preokret sa 5 golova u nizu, te dolazi do 7:6 prije ulaska u posljednju četvrtinu. Za Croatiu su pogađali redom: Vice Torić, Marko Šarić, Ivan Kadija, Aleksandar Raić i još jednom Ivan Kadija za 7:6.

U zadnjoj četvrtini prvo Gusar izjednačava na 7:7 preko Ivora Eškinje, dvojbenim golom nakon nesuđenog očitog faula u napadu. Croatiji prednost vraća Marko Šarić nakon nepune minute četvrte četvrtine. Na 8:7 vraća ponovno Eškinja iz peterca nakon još jedne čudne sudačke odluke. Još jednom Marko Šarić svojim trećim golom vraća prednost Croatiji za 9:8. Nažalost Jurlina zabija svoj treći gol za 9:9 minutu prije kraja utakmice. Do kraja susreta nitko nije uspio pogoditi gol, te je ovim rezultatom susret i završio.

U drugom susretu Tisno je slavilo protiv Albamarisa u Biogradu 7:9. Gusar je zadržao prednost od 6 bodova na vrhu ispred Croatie.

Objavio Niko za Seniori | Komentari isključeni za Croatia i Gusar nerješeno

Komentari su zatvoreni.